Моя професія найкраща!

Професія «Кухар. Кондитер» – складна та захоплююча. Велику роль в цій професії має вміння розвивати та самовдосконалювати навички та знання. Адже прогрес не стоїть  на  місці,  у  ресторанному  господарстві  з’являється  все  більше  і  більше  нових, сучасних  технологій  приготування  та  оздоблення  страв  та  кондитерських  виробів. Удосконалюються форми подачі та методи приготування.

 У народі кажуть: людина живе не для того, щоб їсти, а їсть для того, щоб жити». А щоб життя було цікавим, змістовним, а люди – здоровими, розумними, енергійними, працездатними, треба подумати про повноцінний раціон харчування. Про це успішно дбають кухарі. 

Добре годувати людей не менш важливо, ніж будувати машини, лікувати хворих, навчати дітей. Від якості їжі залежить настрій, працездатність людей усіх професій. Кулінарія – це ціла наука, яку треба глибоко вивчати для того, щоб дарувати людям радість життя.

Відповідно до плану проведення заходів Барвінківського професійного аграрного ліцею в рамках проведення Тижня професійної освіти у 2023 році класні керівники Інна ПСЯЛИГА і Вікторія Михайленко провели годину спілкування зі здобувачами освіти з професії «Кухар. Кондитер».