укр | рус
ФАЙЛОВИЙ СЕРВЕР
Логiн:
Пароль:
M U
АРХIВ НОВИН
< >
» «Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів»
06.03.2020
«Сьогодні свято у дівчат»
05.03.2020
«Привітання викладачів-пенсіонерів з 8 Березня»
27.02.2020
Засідання методичної комісії
21.02.2020
Поетапна кваліфікаційна атестація
21.02.2020
«Сильна мова – успішна держава»
«Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів»






План самоосвітньої роботи з дисципліни

«Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів»

на період з 23.03.2020 по 27.03.2020 року

Група КК-206

 

Дата

№ уроку

Тема, план

Основні джерела до теми

Форма контролю

23.03.2020

44

Модуль КНД-3.3

Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом.

Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М. «Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів»

https://www.kodges.ru/nauka/obrazovanie/115344-zajceva-g.t.-gorpinko-t.m.-texnologiya.html 

 

https://www.youtube.com/watch?v=mdDy2a-RPr0 

Письмовий  контроль.

Підготувати опорний конспект з теми.

Намалювати технологічну схему приготування дріжджового тіста безопарним способом.

27.03.2020

45

Визначення готовності випечених виробів.

Вимоги до якості.

Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М. «Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів»

https://www.kodges.ru/nauka/obrazovanie/115344-zajceva-g.t.-gorpinko-t.m.-texnologiya.html 

Письмовий  контроль.

Підготувати опорний конспект з теми.

Підготувати повідомлення «Вимоги до якості випечених виробів з дріжджового тіста»

 

 

План самоосвітньої роботи з дисципліни

«Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів»

на період з 30.03.2020 по 03.04.2020 року

Група КК-206

 

Дата

№ уроку

Тема, план

Основні джерела до теми

Форма контролю

03.04.2020

46,47

Модуль КНД-3.3

Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом.

Лабораторно-практична робота. Безопарний спосіб приготування дріжджового тіста

Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М. «Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів»

https://www.kodges.ru/nauka/obrazovanie/115344-zajceva-g.t.-gorpinko-t.m.-texnologiya.html 

 

https://www.youtube.com/watch?v=mdDy2a-RPr0 

 

https://www.youtube.com/watch?v=XDQ9dWrqnQ0 

Письмовий  контроль.

Намалювати технологічну схему приготування дріжджового тіста безопарним способом.

























ПОШУК ПО САЙТУ



f3
f3
f3
ped
Фанки Лайн 
© 2007 ""