укр | рус
ФАЙЛОВИЙ СЕРВЕР
Логiн:
Пароль:
M U
АРХIВ НОВИН
< >
» «Облік, калькуляція і звітність»
06.03.2020
«Сьогодні свято у дівчат»
05.03.2020
«Привітання викладачів-пенсіонерів з 8 Березня»
27.02.2020
Засідання методичної комісії
21.02.2020
Поетапна кваліфікаційна атестація
21.02.2020
«Сильна мова – успішна держава»
«Облік, калькуляція і звітність»

План самоосвітньої роботи з дисципліни «Облік, калькуляція і звітність»

на період з 30.03.2020 р по 03.04.2020 р.

Група КК – 206

Дата

№ уроку

Тема, план

Основні джерела до теми

Форма контролю

30.03.2020

7

Розрахунок сировини при приготуванні дріжджового тіста

1. Правила розрахунку сировини при приготуванні дріжджового тіста

2. Виконання розрахунків

Карпеко Р.В. Облік, калькуляція і звітність. Харків, 2015. 341 с

с. 96 – 103

https://studfile.net/preview/5044278/page:25/ 

https://www.youtube.com/watch?v=RLaou3VEv8s 

Заповнити таблицю Розрахунок сировини для виготовлення кондитерських виробів, за даними відео з посилання

Відправити на

mykhailenko_victoria@ukr.net 

 


План самоосвітньої роботи з дисципліни «Облік, калькуляція і звітність»

на період з 13.04.2020 р по 17.04.2020 р.

Група КК – 206

Дата

№ уроку

Тема, план

Основні джерела до теми

Форма контролю

14.04.2020

8

Втрати маси виробів під час випікання.

Перевірна робота.

1. Упікання

2. Припікання

3. Вихід виробу

4. Онлайн-тест

 

 

Карпеко Р.В. Облік, калькуляція і звітність. Харків, 2015. 341 с

https://vseosvita.ua/library/prezentacia-tehnologicna-shema-prigotuvanna-drizdzovogo-bezoparnogo-tista-105814.html 

 

 

Переглянути презентацію за посиланням, записати в зошити основне зі слайдів 6 – 15.

Відправити на

mykhailenko_victoria@ukr.net 

Виконати перевірну роботу у формі онлайн-тесту за посиланням

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=521200










ПОШУК ПО САЙТУ



f3
f3
f3
ped
Фанки Лайн 
© 2007 ""