укр | рус
ФАЙЛОВИЙ СЕРВЕР
Логiн:
Пароль:
M U
АРХIВ НОВИН
< >
» «Організація виробництва і обслуговування»
06.03.2020
«Сьогодні свято у дівчат»
05.03.2020
«Привітання викладачів-пенсіонерів з 8 Березня»
27.02.2020
Засідання методичної комісії
21.02.2020
Поетапна кваліфікаційна атестація
21.02.2020
«Сильна мова – успішна держава»
«Організація виробництва і обслуговування»


на період з 12.03.2020 р по 20.03.2020 р.

 

План самоосвітньої роботи з дисципліни «Організація виробництва і обслуговування»

Група КК-207

Дата

№ уроку

Тема, план

Основні джерела теми

Форма контролю

12.03

23

Характеристика приміщень  для відвідувачів, склад торгівельних приміщень, їх розміщення

План 

1. Характеристика приміщень  для відвідувачів закладів ресторанного господарства

2. Склад торгівельних приміщень та їх розміщення в закладах ресторанного господарства

Архіпов В.В. Організація ресторанного господарства. 2-ге вид. Навч. Посіб. К:Центр учбової літератури; 2010.

р.5 с.75-76

 

Конспект 

19.03

24

Вимоги до розташування устаткування залів

План 

1. Вимоги до розташування устаткування залів

 

Архіпов В.В. Організація ресторанного господарства. 2-ге вид. Навч. Посіб. К:Центр учбової літератури; 2010.

р.4 с.79-80

 

Конспект

 


План самоосвітньої роботи з дисципліни «Організація виробництва і обслуговування»

На період з 23.03.2020 р. по  27.03.2020 р.

Група КК-207

Дата

№ уроку

Тема, план

Основні джерела теми

Форма контролю

26.03

25

Вимоги до оформлення залів

План 

1. Оформлення торгівельних залів

С.Л. Костючик, Н.І. Мельник, В.О. Калиновський.  Організація підприємств і обслуговування, 2009.

Р.4.3 с. 64

https://issuu.com/52461/docs/___________________________________

Конспект 

 

 

План самоосвітньої роботи з дисципліни «Організація виробництва і обслуговування»

На період з 30.03.2020 р. по  02.04.2020 р.

Група КК-207

Дата

№ уроку

Тема, план

Основні джерела теми

Форма контролю

02.04

26

Організація роботи роздавальні. Інвентар та обладнання роздавальні  

План 

1. Організація роботи роздавальні

2. Інвентар та обладнання роздавальні

С.Л. Костючик, Н.І. Мельник, В.О.Калиновський.  Організація підприємств і обслуговування, 2009.

Р.4.4 с. 66-68,

Р.4.5 с. 69-70

Відео «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства» https://www.youtube.com/watch?v=sMSrlOLmSj8&t=22s

 

Конспект.

Самостійна робота 

 





План самоосвітньої роботи з дисципліни «Організація виробництва і обслуговування»

На період з 06.04.2020 р. по  10.04.2020 р.

Група КК-207

Дата

№ уроку

Тема, план

Основні джерела теми

Форма контролю

09.04

27

Перевірна робота

План 

1. Тестові завдання

 

 

Тестові завдання

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdpOQxeRa0wtc4WNlTPwg2H03S_J_wmnYFQWXppTpqVmGw2iA/viewform?usp=sf_link

 

 

 

Тестовий контроль

 












ПОШУК ПО САЙТУ



f3
f3
f3
ped
Фанки Лайн 
© 2007 ""