укр | рус
ФАЙЛОВИЙ СЕРВЕР
Логiн:
Пароль:
M U
АРХIВ НОВИН
< >
» «Технологія приготування їжі»
06.03.2020
«Сьогодні свято у дівчат»
05.03.2020
«Привітання викладачів-пенсіонерів з 8 Березня»
27.02.2020
Засідання методичної комісії
21.02.2020
Поетапна кваліфікаційна атестація
21.02.2020
«Сильна мова – успішна держава»
«Технологія приготування їжі»



План самоосвітньої роботи з дисципліни

«Технологія приготування їжі» 

на період з 23.03.2020 по 27.03.2020 року

Група КК-207

Дата

№ уроку

Тема, план

Основні джерела до теми

Форма контролю

23.03.2020

75

Інструктаж з БЖД, безпека праці та організація робочого місця для приготування гарячих перших страв.

В.С. Доцяк «Технологія приготування їжі»

http://book4cook.in.ua/?p=1415 

Розділ 7

Створити памятку про безпеку праці та організацію робочого місця для приготування гарячих перших страв.

24.03.2020

76

Приготування та відпуск юшок картопляних з крупою, бобовими, макаронними виробами. Вимоги до якості.

В.С. Доцяк «Технологія приготування їжі» Розділ 7  

http://book4cook.in.ua/?p=1415 

 

https://www.youtube.com/watch?v=783B1sIJbGs 

Записати технологічні схеми приготування юшок картопляних з крупою, бобовими, макаронними виробами.

27.03.2020

77,78

Приготування та відпуск молочних супів. Вимоги до якості.

Підсумкова письмова робота.

В.С. Доцяк «Технологія приготування їжі» Розділ 7 http://book4cook.in.ua/?p=1415 

Та https://www.youtube.com/watch?v=pR7YntsSLxQ 

 

Записати технологічні схеми приготування молочного супу з крупою.

Підсумковий контроль.

Виконання письмових завдань.

 

План самоосвітньої роботи з дисципліни

«Технологія приготування їжі» 

на період з 30.03.2020 по 03.04.2020 року

Група КК-207

Дата

№ уроку

Тема, план

Основні джерела до теми

Форма контролю

30.03.2020

80

Технологія приготування страв з яєць та сиру.

Будова та хімічний склад яйця.

Класифікація яєць та яєчних продуктів.

В.С. Доцяк «Технологія приготування їжі»

http://book4cook.in.ua/?p=1415 

Розділ 8 §1,2 ст.107 – 110. Та

https://www.youtube.com/watch?v=P1Ap40tUdGs 

Письмовий контроль.

Самостійна робота

31.03.2020

81

Технологія приготування страв з яєць та сиру.

Механічна кулінарна обробка яєць і яєчних продуктів.

Загальні правила теплової обробки яєць.

Процеси, що відбуваються в яйцях під час теплової обробки.

В.С. Доцяк «Технологія приготування їжі» Розділ 8 §3 ст.110-111 

http://book4cook.in.ua/?p=1415 

Та

https://www.youtube.com/watch?v=OUvP5mp8ZTg 

 

Письмовий контроль.

Самостійна робота

03.04.2020

82,83

Технологія приготування та відпуск страв з яєць та сиру. Вимоги до якості.

В.С. Доцяк «Технологія приготування їжі» Розділ 8 §4,5 ст.111-113 http://book4cook.in.ua/?p=1415 

Та

https://www.youtube.com/watch?v=Hzf0CWrWADU 

Підсумковий контроль.

Виконання письмових завдань.

Самостійна робота

 
























ПОШУК ПО САЙТУ



f3
f3
f3
ped
Фанки Лайн 
© 2007 ""