укр | рус
ФАЙЛОВИЙ СЕРВЕР
Логiн:
Пароль:
M U
АРХIВ НОВИН
< >
» «Устаткування підприємств харчування»
06.03.2020
«Сьогодні свято у дівчат»
05.03.2020
«Привітання викладачів-пенсіонерів з 8 Березня»
27.02.2020
Засідання методичної комісії
21.02.2020
Поетапна кваліфікаційна атестація
21.02.2020
«Сильна мова – успішна держава»
«Устаткування підприємств харчування»


План самоосвітньої роботи з дисципліни

«Устаткування підприємств харчування» 

на період з 23.03.2020 по 27.03.2020 року

Група КК-207

Дата

№ уроку

Тема, план

Основні джерела до теми

Форма контролю

24.03.2020

51

Інструктаж з БЖД, безпека праці. Лабораторно-практична робота №7.

Ознайомлення з призначенням, принципом дії та будовою харчо варильних котлів.

Волошенко Т.Д., Саєнко Н.П. «Устаткування підприємств громадського харчування»

 

https://drive.google.com/file/d/0B1JuG4T9qMUbSTd1cVM4TDQ4VzQ/view 

Розділ 10 ст.218 - 230

https://docs.google.com/document/d/14T-R1A1o9kWMtqcR77lubKF1syoaCrJUooYILSkOVQA/edit 

Письмовий  контроль.

Самостійна робота

27.03.2020

52

Підсумковий урок з теми «Устаткування для варіння їжі»

Волошенко Т.Д., Саєнко Н.П. «Устаткування підприємств громадського харчування»

 https://drive.google.com/file/d/0B1JuG4T9qMUbSTd1cVM4TDQ4VzQ/view

Письмовий  контроль.

Дати письмові відповіді на запитання зі ст.250 № 1-6

 

 

План самоосвітньої роботи з дисципліни

«Устаткування підприємств харчування» 

на період з 30.03.2020 по 03.04.2020 року

Група КК-207

Дата

№ уроку

Тема, план

Основні джерела до теми

Форма контролю

31.03.2020

54

Устаткування для смаження їжі.

Газові плити, їх призначення, будова, принцип дії, правила експлуатації.

Волошенко Т.Д., Саєнко Н.П. «Устаткування підприємств громадського харчування»

https://drive.google.com/file/d/0B1JuG4T9qMUbSTd1cVM4TDQ4VzQ/view 

 https://www.youtube.com/watch?v=JJSbEsA6L98 

Письмовий  контроль.

Самостійна робота

03.04.2020

55

Устаткування для смаження їжі.

Газові сковороди, їх призначення, будова, принцип дії, правила експлуатації.

Волошенко Т.Д., Саєнко Н.П. «Устаткування підприємств громадського харчування»

https://drive.google.com/file/d/0B1JuG4T9qMUbSTd1cVM4TDQ4VzQ/view 

 

https://www.youtube.com/watch?v=-Xs6j7SEmFQ 

 

https://www.youtube.com/watch?v=0V61GHxo-pY 

Письмовий  контроль.

Підготувати повідомлення «Правила безпечної експлуатації устаткування для смаження їжі»

 

 





















ПОШУК ПО САЙТУ



f3
f3
f3
ped
Фанки Лайн 
© 2007 ""