Кондитер — це фахівець з приготування кондитерських виробів, а точніше – справжній чарівник тіста й володар кремів.
Випічка – це особливий вид кулінарного мистецтва. Вона має бути не лише смачною, але й красивою. Саме тому прикрашення випічки займає не менше часу, ніж сам процес випікання.
Відпрацьовуючи теми уроків виробничого навчання з професії: Кондитер, здобувачі освіти групи КК – 209 з відповідальністю підходять до виконання виробничих завдань: проявляють фантазію, творчість та креативність. Освоюючи технологію виготовлення різних видів тіста: млинцевого, вафельного та прісного – здобного учні самостійно за допомогою технологічних та інструкційних карток, відео, презентацій виготовляють вироби з тіста.
Майбутні кондитери повинні вміти працювати ефективно і самостійно, виявляти ініціативу, при цьому не забуваючи про якість продукції, ергономічність, санітарно-гігієнічні правила і стандарти безпеки.
Барвінківський професійний аграрний ліцей© 2020 Funky Line