Ми робимо життя смачнішим

На уроки виробничого навчання з нетерпінням чекають усі здобувачі освіти Барвінкіського професійного аграрного ліцею, адже саме вони є основою в опануванні професії. Та у групах майбутніх кухарів і кондитерів вони проходять особливо… Про їх проведення в ліцеї одразу знають всі, бо не можливо в стінах лабораторії втримати чарівні аромати готових страв і духмяної випічки. Так радісно пригостити рідних чи друзів смаколиками, приготованими власноруч! А уявіть, як же приємно приготувати і принести матусі цілий торт! Саме так і зробили здобувачі освіти третього курсу з професії «Кухар, Кондитер». Приготування тістечок і тортів – це останній етап в опануванні «солодкої професії», і йому передувало майже півторарічне навчання основам кондитерського виробництва, безліч годин уроків теоретичного та виробничого навчань, купа конспектів і виконаних завдань. Своїм досвідом зі здобувачами освіти з професії «Кухар, Кондитер» діляться майстрині виробничого навчання Коршенко Галина Григорівна, Псялига Ганна Петрівна та Гайдаш Тетяна Тарасівна, які допомагають їм поєднати теорію і практику воєдино.  І хоча технології онлайн навчання стають повноцінною частиною навчального процесу, саме вони через трудові прийоми поєднують здобуті теоретичні знання, формуючи у майбутніх кухарів необхідні професійні компетенції.