Г.Зайцева Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів
Доцяк В.С. Технологія приготування їжі
Устаткування підприємств громадського харчування (Підручник, Н.П.Саєнко)
https://drive.google.com/file/d/1B5J6PrzgayVp-5OIjMiAgDBphGEnPH1O/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1Rt6nc9FomOAS5rmcDLXnSN1mVklOZOqz/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1trqD2s7haSW1rXduNUrL_Xz1Ko02GRF-/view?usp=sharing
pick_tehnologii_10_11_hodzitska
Блакита Г.В., Ромашевська Н.О. Бухгалтерський облк. Практикум (2010)
Глущик С.В. _сучасні ділові папери
Трактори
Розробка, виробництво, конструктивні особливості нової сільськогосподарської техніки.
Слюсарна справа
https://lib.imzo.gov.ua/wa-data/public/site/books2/pidrucnnyky-posibnyky-profosvita/Tehnologiya-mehanos-robit.pdf
https://drive.google.com/file/d/1FdIzbMtZIT4dIrzfbWsZdFeriesJldb3/view
https://lib.imzo.gov.ua/wa-data/public/site/books2/pidrucnnyky-posibnyky-profosvita/Materialoznavstvo_blok-min%20(1).pdf
https://lib.imzo.gov.ua/wa-data/public/site/books2/pidrucnnyky-posibnyky-profosvita/slusarna-sprava-Popov.pdf
Барвінківський професійний аграрний ліцей© 2020 Funky Line