Виробнича практика кухарів

У Барвінківському професійному аграрному ліцеї навчають професії, яка важлива для кожної людини – професії КУХАР. Навчальний рік здобувачі освіти групи КК-208 почали з проходження виробничої практики на підприємствах харчування міста та району саме з цієї професії. Маючи відповідну професійно-технічну підготовку, вони долають заключний етап професійно-практичної перед отриманням статусу кваліфікованого робітника.

Проводиться виробнича практика безпосередньо на робочих місцях підприємств харчування з метою подальшого розвитку та удосконалення набутих здобувачами освіти якостей, які характеризують основи їх професійної майстерності, формування кваліфікованих робітників, спроможних успішно виконувати роботу у відповідності до вимог освітньої кваліфікаційної характеристики Державного стандарту професійної освіти, а також з метою забезпечення соціальної, психологічної і професійної адаптації здобувачів освіти у трудових колективах.

Щороку найбільше місць для проходження виробничої практики з професії «Кухар» надають піцерія «100 пудов» та кафе «Уют».

Саме під час виробничої практики майбутні кухарі можуть відчути себе справжніми фахівцями.