Виробниче навчання з професії «Кондитер»

Головним завданням майстра виробничого навчання завжди було й залишається підготовка майбутнього фахівця.

31 січня 2023 року майстриня в/н Ганна ПСЯЛИГА у групі КК-209 провела урок виробничого навчання з професії «Кондитер» на тему:  Технологія приготування желе та прикрас з нього  на желатині і агарі».

Під час уроку здобувачі освіти були ознайомлені з правилами безпеки праці, санітарії та гігієни при приготуванні  та оздобленні желе; з асортиментом желеутворюючих речовин, видами желе; було продемонстровано способи та особливості їх приготування і подавання; розвивалося логічне мислення, ділова активність здобувачів освіти, пам`ять, увага; творче ставлення до виконання завдань, зацікавленість у кінцевому результаті, уміння обґрунтовувати свої дії, робити висновки, а також виховувався естетичний смак та культура виробництва і технологічна дисципліна.